Ünnepi sürgés-forgás a MOM Parkban

2022-11-23

A MOM Parkban most minden a karácsonyi készülődésről szól: ebben is számíthat bevásárlóközpontunk üzleteinek széles kínálatára. Találja meg a tökéletes ajándékot nálunk, és okozzon örömet szeretteinek!

Lepje meg a szívéhez közel álló személyeket a MOM Park kimeríthetetlen ajánlataival. Készültünk is pár tippel a vásárláshoz!

Kápráztassa el ajándékozottját sminktermékekkel a Bobbi Brown színes palettájából, vagy egy illatos parfümmel a Le Parfum választékából. Esetleg édesszájú választottja? Az Anita Delicate édességei és finomságai magával ragadó ízélményt nyújtanak. Ne hagyja ki a csodás írószereket vagy könyveket sem! Ezeket a Pirex és a Libri üzleteiben gond nélkül megvásárolhatja. Home dekor terén a BUTLERS design termékei prémium kiegészítőként szolgálnak otthonába, a Vision Express-ben pedig szakértő segítséggel juthat hozzá új, divatos szemüvegkeretéhez: hamisíthatatlan stílus kívül belül. Természetesen az ünnepi sütés-főzéshez is beszerezhet minden fontos hozzávalót: ehhez a SPAR üzletében válogathat.

A MOM Park partner az ünnepek előtt: jöjjön el Ön is!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!