Gardróbfrissítés a szezon trendjeivel

2023-12-05

A tél sok lehetőséget rejt a divatkedvelők számára, hiszen a réteges öltözködéssel megmutathatják egyéni stílusuk minden árnyalatát. A MOM Park üzleteinek kínálatából tetőtől talpig összeállíthatja lélegzetelállító szettjeit!

Ma már szerencsére nem kell választani a praktikus, meleg öltözék és a trendi ruhadarabok között, hiszen a nagy divatmárkák évről évre gyönyörű, stílusos termékekkel jelentkeznek őszi/téli kollekcióikban. A 2023/24-es szezonban kiemelkedő irányzat a minimalista elegancia, amely egyszerű szabásvonalaival és klasszikusokat idéző részleteivel tökéletes választás lehet munkahelyi outfitekhez, társasági összejövetelekhez vagy ünnepi alkalmakhoz. A fekete és szürke idén is megtalálható a divatüzletek kínálatában, de a lila több árnyalatával is találkozhatunk, ami remekül feldobja a legegyszerűbb összeállításokat is.

A szövetkabát olyan alapdarab, amellyel télen is bárhol elegánsak lehetünk, akár még a karácsonyi vásárban is, ha megfelelően aláöltözünk. A Karl Lagerfeld új kollekciójának gyönyörű kabátja nem csak színével, de mintájával is hódít, ami alá tökéletes választás a Liu Jo meleg kötött pulóvere. Egy Falconeri farmerrel lazán elegáns szettet érhetünk el, amihez bokacsizmát vagy magassarkút is párosíthatunk attól függően, hová készülünk. Stílusos megjelenést kölcsönöz, ha a lila többféle árnyalatát kombináljuk, beleértve a kiegészítőket is. A Furla kínálatában nem csak elegáns táskát, de pihe-puha sálat is találunk ebben a színben, a Pandora csillogó ékszereivel pedig még kifinomultabbá tehetjük az összhatást.

Frissítse fel téli ruhatárát a MOM Park divatüzleteiből válogatva, és ragyogjon a hétköznapokban!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!