Táncos nyaralás a spanyol tengerparton

2024-07-12

Zene, tánc, napsütés, tenger – mi kell még a felhőtlen nyaraláshoz? A Vista Utazási iroda csoportos tánctáborában mindezt jó társaságban és vidám légkörben élhetik át!

A spanyolországi tánctábort azoknak a felnőtteknek álmodták meg, akik nem csupán láblógatós nyaralást terveznek, hanem a kikapcsolódás mellett olyan feltöltő mozgásformát keresnek, ami segít a mozgáskoordinációjukon fejleszteni, ellazulni és élvezni a zenét. 

Az egyhetes tábor alatt minden nap változatos táncos programmal készülnek, de tengerparti kikapcsolódásra, közös szórakozásra is lesz lehetőség. Csatlakozzon a sporttáborhoz akár egyedül, akár a párjával, barátokkal vagy családdal, mert létszámtól, kortól és nemtől függetlenül mindenki számára kínálnak programokat!
 
A táncos nyaralást Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes profi magyar bajnok versenytáncosok vezetik – segítségükkel ízelítőt kaphatnak a klasszikus standard társastáncokból, illetve a vérpezsdítő latin-amerikai táncokból is.

További információért látogasson el a Vista honlapjára, vagy érdeklődjön személyesen a -1. szinten található irodájukban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!