Találja meg a nyár legstílusosabb napszemüvegét!

2020-06-02

A napszemüveg tökéletes kiegészítő, amivel nemcsak aktuális szettünket dobhatjuk fel, hanem stílusunkat is nagyszerűen kifejezhetjük! Az idei nyári divatban annak ellenére, hogy a végletek dominálnak, egészen biztosan mindenki megtalálja majd a saját személyiségéhez illő darabot!

Szereti a maxi szemüvegkeretet? A forma nem is annyira fontos, a lényeg, hogy messziről kiszúrják napszemüvegét? Akkor jó hírünk van: ezen a nyáron a legszélesebb és legnagyobb keretekben igazi díva lehet! A Michael Kors napszemüvegek között elsősorban a cica formájú maxi keretetek kedvelői találják meg a számukra ideálisat, de a Vision Expressben és az Optic Worldben is számos márka darabjai között válogathat a szélesebb keretek kedvelői. A négyszögletes keretek továbbra is virágkorukat élik, de ha valami újra vágyna, hatszögletű formában is gondolkodhat! Akkor se keseredjen el, ha a keskeny szemüvegkeretet érzi igazán a sajátjának, mert ezen a nyáron velük is kísérletezhet! Ahogy a maxinál a végletek, a keskenyebb keretek esetében is a túlzás hódít majd, így bátran viselhet akár egy extrém vékony darabot is!       

A lencsék tekintetében is érdemes merésznek lenni, és egy-egy színesebbet választani, sőt, ezen a nyáron az sem jelent majd gondot, ha a lencse színétől eltérő színű szemüvegkeret mellett dönt! A H&M napszemüveg kínálatában a vidámabb, bohókásabb stílus kedvelői találhatnak színesebb lencsével ellátott napszemüvegeket, de a színes keretek rajongóinak érdemes körbenézniük a Reservedben is!

Keresse a legújabb trendek napszemüvegeit a MOM Park üzleteiben, kísérletezzen bátran a formákkal és a színekkel, variálja őket aktuális hangulata szerint! 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!