Színezze újra a nyarat a MOM Parkkal!

2022-08-02

Minden évszaknak megvan a maga színvilága: játsszon bátran a tónusokkal! Remek inspirációkért látogasson el a MOM Parkba, hiszen a Griff Collection, a Michael Kors, a Karl Lagerfeld, a Salamander és a Liu Jo üzleteiben pompás lábbeliket tud szerezhet most be!

A nyár az üdeség, a szabadság és a vidámság évszaka - nemcsak öltözékünk stílusa, de egyedi színvilága is ezekből merít ihletet. A Michael Kors lábbelijeiben az az igazán jó, hogy stílusosságuk és szabásuk miatt még a bátor színpárosítások is remek összhangot teremthetnek szettje többi darabjával.

A CCC és a Salamander üzleteiben az élénk színek mellett a visszafogottabb tónusok közül is válogathat, ráadásul egy-egy klasszikusabb darabot vagy szolid sneakereket, sliponokat és loafereket is talál, amelyek outfitjének tökéletes kiegészítői lehetnek.

A Karl Lagerfeld cipői és szandáljai közt a klasszikus árnyalatok mellett igazán harsányakra is lelhet, amelyekkel mindinkább kiemelheti egyediségét. A Griff Collection és a Liu Jo bátor kombinációit pedig éppoly magabiztosan viselheti egy üzleti ebéd közben, mint egy elegáns randevún!

A színek játékának csak az Ön képzelete szab határt!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!