SUP deszkák széles választéka az Intersportban!

2022-06-21

A meleg nyarat a vízen lehet a legjobban eltölteni! A MOM Park Intersport üzletében széles és strapabíró SUP-deszka-kínálattal találkozhat: lehet kezdő, haladó vagy profi felhasználó, itt biztosan megtalálja azt, amit keres! A SUP-ok kényelmesek és tartozékokkal együtt érhetőek el.

Élje át a nyár legszebb pillanatait vízparton, egy strapabíró deszkán! A MOM Park Intersport üzletében három SUP-deszka-kategóriával is találkozhat: az átlagos hobbifelhasználók számára készült allround deszkákkal, a 40%-kal kisebbre csomagolható kompakt deszkákkal és a performance vagy túra SUP-okkal, melyeknek jelentősen nagyobb a terhelhetősége. A nagyobb kényelem és a mezítlábas használat miatt a deszkák felsőrésze puha EVA borítással van ellátva.

A FIREFLY deszkák oldalát stabilizáló és merevítő PVC elemekkel erősítik meg. A SUP-ok uszonyai, vagyis a szkegek levehetők, melyeket környezettudatosan, használt halászhálókat újrahasznosítva gyártanak. A MOM Park Intersport üzlete által kínált minden SUP-csomagban kivétel nélkül megtalálható az állítható hosszúságú evezőlapát, a duplakamrás pumpa, a praktikus csomagrögzítő kötél vagy háló, a cserélhető szkeg (uszony), valamint javítókészlet és biztonsági kötél is.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!