Stílusvariációk zakóra

2021-06-08

A zakó a férfiak öltözködésének alapdarabja, mely a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva bármelyik stílusba jól illeszkedik. Összeállításunkban megmutatjuk a klasszikus ruhadarab ezer arcát!

A jól megválasztott zakó elengedhetetlen része a férfiak gardróbjának. Keresse meg az alkatához, egyéniségéhez illő darabot a 4_skandinavia, a Griff Collection vagy a GANT üzletében! A megfelelő kiegészítőkkel outfitje központi elemévé válhat.

Üzleti megbeszélésre készül? Ilyenkor komoly arcát mutatja a zakó: válasszon mellé elegáns, visszafogott színű inget, nyakkendőt és Oxford stílusú cipőt – utóbbit klasszikus bőr vagy hasított bőr változatban, a Salamander, a CCC és az Office Shoes üzleteiből! A zakó színeit egészítheti ki a lábbeli mellett az óraszíj, az ékszerek árnyalata is: keresse széles választékukat a Silver Island-nél!

A hétvégékre, esti programokhoz kombinálja a zakót könnyedebb, akár bohókásabb kiegészítőkkel! Ilyenkor válaszhat sneakers vagy bőr utcai cipőt, míg ing helyett a szezon földes árnyalatait vagy erősebb színeit hordozó pólóinget – nézzen szét a Helly Hansen és a Columbia üzleteiben! Kinti programok elengedhetetlen kísérője a napszemüveg: ehhez a stílushoz viselhet szokatlanabb stílusú, akár kerek vagy ovális lencséjű darabot az Optic World vagy a Vision Express kínálatából!

A megjelenésünk nem csak az outfitet jelenti, legalább ilyen fontos az ápoltság is. Válassza ki a bőrtípusának megfelelő arcápolót, krémet és az Önhöz – és az alkalomhoz – illő parfümöt a Douglas, a Le Parfum, a Müller vagy a dm üzleteiben! A friss frizuráról pedig a Barber Shop szakértői gondoskodnak.

Üzleti, casual, hétvégi, sportos? Mutassa meg Ön is stílusa sokoldalúságát a tökéletes alapdarabhoz választott kiegészítőkkel!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!