Stílusos piknik a természetben!

2020-08-04

Egy tökéletesen kivitelezett piknik sokkal több néhány szendvics és papírpoharas üdítő elfogyasztásánál. S bár egy stílusos és kényelmes szabadtéri program talán nagyobb előkészületet igényel, egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, a megfelelő kellékekkel ugyanis igazi luxusban érezheti majd magát!

Ha Ön a reggeli lustálkodás és a kényelmes indulás híve, akkor érdemes már előző este bekészítenie a legfontosabb hozzávalókat a másnapi szuper piknikhez! Válasszon 2-3 puha plédet, hogy mindenképpen kényelmesen feküdhessenek! Készítsen be hatalmas díszpárnákat is, érezzék úgy magukat a természetben, mintha ki sem mozdultak volna az ágyból! Tegyen a piknikkosarába üvegpoharakat, a készletnek megfelelő tányérokat és legyen Önöknél pár szebb szalvéta, illetve kedvenc könyvük vagy újságjuk is. Indulás után első lépésként térjenek be a MOM Parkba és vásároljanak igazi péksüti különlegességeket, olyanokat, melyeket eddig még nem próbáltak! A Fruccolából vigyenek magukkal frissen facsart narancslevet, de friss gyümölcsöt is vásárolhatnak a SPAR üzletében. Gyümölcsből lehetőleg olyat válasszanak, ami könnyen fogyasztható. Ne feledkezzenek el a vízről és természetesen egy finom pezsgőről sem! Ha minden megvan, irány a város teteje, válasszanak egy kényelmes és kevésbé frekventált helyet, hogy tovább lustálkodhassanak!

Ha a romantikus pillanatok helyett a nagy családi összejöveteleket kedveli, akkor sem kell lemondania a stílusos piknikről! Ha sokan lesznek, érdemes előre gondoskodni asztalokról és székekről is, hogy a nagyobb mennyiségű ételt is tökéletes minőségben és stílusban szolgálhassák fel! Vigyenek magukkal 1-2 napernyőt is, hogy biztosan legyen árnyék a helyszínen! Nagyobb társaság számára egyedi stílusú műanyag készletekkel teheti emlékezetessé a pikniket!

Nézzen körül a MOM Park Butlers üzletében, ahol csodás és praktikus piknikkosarakból és étkészletekből válogathat! A Bagatelle MOM Parkból már előző nap megrendelheti a sós péksüteményeket, melyek néhány exkluzívabb tálalótányérban gyönyörűen mutatnak majd az asztalon. Az asztal közepén egy több emeletes édességtálban pedig különböző cupcake-ek sorakozhatnak! A sütiket otthon is elkészítheti, de ha nem szeretne sok időt tölteni az előkészületekkel, nézzen körül a MOM Park Angelo üzletében, ahol isteni olasz aprósütemények közül válogathat! Készítsenek be néhány üveg hűtött pezsgőt, hogy stílusosan kísérhessék az édességeket! A Bortársaságnál biztosan megtalálják majd a legjobb italokat programjukhoz! Vigyenek magukkal néhány apró társasjátékot is, hogy a gyerkőcöknek is igazi kikapcsolódás lehessen a különleges piknik!  

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!