Ragyogjon a nyár színeiben

2024-07-12

Légies fehérek, minimalizmus és kidolgozott részletek: a MOM Park divatüzleteinek kínálatával ezen a nyáron is ragyogó lehet a megjelenése! De hogyan változtak idén a trendek a tavalyi divathoz képest, és mire érdemes figyelni, ha naprakész szeretne maradni?

A nyáron jellemzően vissza-visszatérő pasztell színekhez képest elmozdulást jelez a divatban, hogy a trendeket diktáló divattervezők idén szívesebben nyúlnak a fehér különböző árnyalataihoz, légies, könnyed sziluetteket teremtve. A hímzett, habos, sűrűn megmunkált fehér, ekrü vagy csontszínű darabok a szezon kedvencei lesznek – egy fodros Gerry Weber blézer például szinte bármilyen szettel viselhető lesz, és tökéletes alapdarab a hűvösebb nyárestékre.

A könnyed, áttetsző anyagok egész évben meghatározzák a legnagyobb divatmárkák kifutóit, és praktikus viseletet nyújtanak a hőségben – egy világos lenvászon nadrág a Liu Jo kollekciójából jól kombinálható más darabokkal, és a kényelemről is gondoskodik. Egy vérnarancs árnyalatú Mohito blúzzal párosítva például igazán üde, nyárias lehet a megjelenése!

A hangsúlyos logók és feliratok egyértelműen kimentek a divatból, visszatér viszont a higgadt minimalizmus és a ’90-es évek néhány trendje. Keresse a teveszín ceruzaszoknyákat, a szürke szivarnadrágokat, a fehér ingeket és a boyfriend-stílusú farmereket a H&M vagy az Elysées kínálatában!

Cipők terén a papucsok és bohó hangulatú szandálok kerültek előtérbe, de még az elegánsabb darabok is szabadon hagyják a lábujjakat – a Michael Kors üzletében mindenki megtalálhatja a számára megfelelő, minőségi lábbelit.

A kiegészítők kínálatában szintén a minimalizmus hódít, egy letisztult, galambszürke Karl Lagerfeld crossbody táska például sok mindenhez társítható, de aki egy merészebb darabot keres, az idén nyáron válasszon láncokkal díszített, vagy piros színű borítéktáskát.

Ékszerek terén is a kevesebb több elve érvényesül: a szépen megmunkált EVA REMENYI kiegészítők arany színben diszkrét ragyogást hoznak a nyári szettbe.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!