Őszi divattrendek – ezekben a szettekben hódíthat idén!

2020-09-07

Nyakunkon az ősz, az üzletekbe már megérkeztek a legújabb kollekciók darabjai, amik között mindenki megtalálhatja legújabb kedvencét. Ahhoz azonban, hogy a divatot saját stílusunkra formálhassunk, ismernünk kell, milyen trendek hódítanak a következő hónapokban. Mutatjuk mi nem hiányozhat ősszel egyetlen divatimádó gardróbjából sem!

A crop top az idei tavasz és nyár nagy slágere volt, és úgy tűnik, ősszel is hódít majd! Farmerrel vagy vászonnadrággal és egy hozzá illő blézerrel tökéletes megjelenést biztosíthat az indiánnyár időszakában! Ha most szerezné be legújabb blézerét, érdemes a crop típusúak között keresgélnie! Kövesse az idei trendeket és egy hosszabb, elegánsabb stílusú helyett inkább egy rövidebb, vagányabb darabot válasszon! Szuper blézereket találhat őszre a H&M üzletében és ha legújabb topját keresi, akkor az Intimissimi mellett se menjen el anélkül, hogy körülnézne!

A természetes barna színek talán örök slágerei lesznek az ősznek, nem véletlenül! Ezekkel a színekkel kifinomult és nőies stílust közvetíthet, amit bármikor könnyen feldobhat egy-egy dominánsabb színű kiegészítővel! Legyen szó egy oversized ruháról vagy elegáns kosztümnadrág blézer kombinációról, sőt, akár egy garbóval viselt szoknyáról, a barna árnyalatok idén is verhetetlenek! A homokszín különösen nagy sláger lesz, de a bézs és a tojásszín irányába mozdulva sem lőhet mellé! A letisztult formák és a természetes, színek kedvelői a NUBU és a 4_skandinavia üzletébe térjenek be! Ha kiválasztották kedvencüket, akkor pedig mindenképpen ejtsék útba a Furla és a Liu Jo üzletét is, a barnás színeket ugyanis célszerű egy vibráló szuper táskával kiegészíteni! 

A rock and roll és a punk stílust kedvelők számára is boldog hónapok következnek, a vagány stílusú összeállításokkal ugyanis különösen trendik lesznek ősszel! Divatos megjelenést biztosíthatnak a térd fölé érő, rakott szoknyák és a mintás pólók, ahogyan a farmer kabátok is! Ha ezeket a típusú ruhákat kedveli, a Reserved és a MOHITO kínálatát ajánljuk, mert ha ügyesen kombinálja az itteni darabokat, a lazaság mellett szuper nőies is lehet! 

Boldogan töltené fel gardróbját kedvenc üzleteiből, hatalmas kedvezményekkel? Akkor szeptember 17. és 20. között irány a MOM Park Shopping Days! Szerezze be kuponfüzetét információs pultjainkból vagy töltse le weboldalunkról és már indulhat is a shopping délután! Ha szívesen megismételne egy ilyen napot, vegyen részt nyereményjátékunkban, ahol akár egy félmillió forinttal feltöltött MOM Park Kártyát és egy különleges shopping délutánt is nyerhet, Holdampf Linda stylisttal!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!