Összehoz minket a MOM Park

2022-09-19

Az ősz a megújulás és az új tempó felvételének időszaka, amikor ismét visszarázódunk a dolgos hétköznapokba, amelyből jól esik néha kilépni és lazítani. Látogasson el a MOM Parkba, ahol mindent megtalál ehhez az időszakhoz: stílusos szetteket, beauty termékeket, lakásdekorációt és finom, szezonális falatokat is.

A lifestyle termékekkel átélheti az évszak hangulatát: a BUTLERS és az Arioso lakberendezési tárgyai, illatgyertyái és virágai remek miliőt és harmóniát kölcsönözhetnek otthonának, ahogy az Anima és a Libri bestsellerei és örök klasszikusai is segíthetnek abban, hogy Ön jól érezhesse magát egy-egy ejtőzés alkalmával. Gardróbját is érdemes felkészítenie az őszre. Michael Kors, OpticWorld és Gerry Weber üzleteink is rendelkezésére állnak, hogy könnyedén kiválaszthassa az Önhöz leginkább illő kényelmes, stílusos outfitet vagy kiegészítőt.

Sok más beauty termék mellett az egyedi, évszakhoz passzoló parfümöt is megtalálhatja a dm, a Douglas vagy a Bobbi Brown üzleteinek kínálatában, éttermeink, kávézóink és cukrászdáink szezonális étlapjáról pedig bátran szemezhet, legyen szó otthoni ejtőzésről, családi vagy céges vacsoráról, vagy csupán egy baráti beszélgetésről.

Szakítson időt a pihenésre, de ne hagyja ki a MOM Park újdonságait — kerüljön összhangba a hűsebb, borongósabb hónapokkal, bevásárlóközpontunk várja Önt!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!