Nyári menük és hűs koktélok a Spíler Budában

2022-08-02

A nagy melegben kevés dolog esik jobban, mint egy könnyed ebéd, amit a MOM Parkban található Spíler Budában nemcsak remek áron, de jól összeválogatott menüben vásárolhat meg. Térjen be hozzánk egy ebédre, vagy látogasson el kora este, és kóstolja meg az étterem hűsítő koktéljait!

A nagy hőségben nem is esnek olyan jól a nehéz ételek. A MOM Parkban található Spíler Buda ezért állította össze a nyári menüit, amelyek könnyedségüknél fogva nem terhelik meg az Ön szervezetét, mégis jóllakottan térhet vissza napi teendőihez.

Ráadásul nemcsak a fűszeres kalandokat keresőkre gondoltak: üljön be barátaival, családtagjaival, lapozza át az itallap remek kínálatát, kóstoljon bele a színes koktélokba, hisz jeges összetevőikkel garantáltan lehűtik a nagy melegben!

A Spíler Budánál nemcsak koktélok, de természetes és friss összetevőkből készült, finom fagylaltok is várják Önt, amelyek közt számtalan ízt és étrendjének megfelelőt is talál. Ráadásul a Zuki Gelatóval most akár két fős spanyol utazást is nyerhet!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!