Nyári hangulatba hozzuk!

2024-05-14

Mindjárt itt a nyár, ideje felkészülnünk rá! Naptárilag ugyan még nem jött el, de már nagyon közel jár, az időjárás is egyre kellemesebb, így teljesen természetes, ha már most nekiállnánk a készülődésnek. A májusi szép időben az a legjobb, hogy átvezet minket kedvenc évszakunkba. A felfrissüléshez a MOM Parknál nem is választhatna jobb segítőtársat, hiszen nálunk mindent megtalál, amivel elindíthatja a nyarat.

A megújulás leglátványosabb része a ruhatárunk cseréje. Ha ön is az igényes és különlegesebb darabok híve, akkor olyan prémium márkák várják szezonális kollekciókkal, mint Karl Lagerfeld, Gerry Weber vagy éppen a NUBU

Egy kicsit lépjünk ki az erkélyre vagy a kertbe, és varázsoljunk oda is vidámabb hangulatot! A BUTLERS folyton megújuló kínálatából ízléses és ötletes lakásdekorációs termékekkel tudja csinosítani otthona bármely pontját, valamint teheti még kényelmesebbé a szabad levegőn töltött pihenést is. Mindemellett egy jól elhelyezett, szép csokor is dísze lehet a lakásnak, amit gond nélkül beszerezhet az Arioso-ból.

Mindig jól esik hátradőlni és újra felvenni egy letehetetlen regény izgalmas cselekményszálát, vagy tölteni egy pohár bort és a külvilágot kizárva beszélgetni egy jót. Előbbiben a Libri polcai, míg utóbbiban a Bortársaság szakavatott munkatársai lesznek a segítségére. 

Látogasson el a hozzánk és garantáltan nyári hangulatba hozzuk! 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!