Nyári arcápolás - természetesen, kedvezményesen

2022-08-02

A tűző nap, a strandon fújdogáló, forró szellő bizony kihívások elé állítják arcbőrünket. A MOM Parkban található Yves Rocher üzletben fellelhető a megoldás: a bio forrásból származó alapanyagokból készült YR arckrémek megóvják bőrét a nyári időjárás viszontagságaitól, ráadásul augusztus 21-ig most a második arcápolótermék ajándék!

A nap forró sugarai megperzselhetik arcunkat, a tavak, medencék vagy a tengerek vize is próbatétel elé állítja bőrünket, nem is szólva a szélről vagy a hirtelen forróságról. Az Yves Rocher arcápoló krémjeit 25 évnyi botanikai és tengeri biotechnológiai kutatás után fejlesztették ki, csak és kizárólag bio alapanyagokból, hogy az Ön arcbőre a nyaraláskor is mindig ápolt és tökéletes legyen.

A MOM Parkban található Yves Rocher üzletben ráadásul most egyet fizet, kettőt kap akcióval kedveskednek Önnek: augusztus 21-ig most minden második arcápolóterméket ajándékba adják. Ne hagyja ki a lehetőséget, látogasson el a MOM Parkba, és készítse fel bőrét a nyár eseményeire!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!