Nézzen friss szemmel a tavaszra: lakberendezés tippek

2021-02-23

Az elmúlt időszak életünk minden területére hatással volt és nincs ez másként a lakberendezési trendekkel sem. 2021-ben számos, korábban éveken át komoly népszerűségnek örvendő divatirányzat tűnik majd el a belsőépítészetből, melyeket újabb, különleges hangulatok követnek! Mutatjuk, mik lesznek ezek!

Talán az otthon töltött idő növekedése, talán az ezzel járó kevesebb inger az oka, egy biztos, a minimalista fehér lakásbelsők kora és a szürke konyha ideje egy időre biztosan leáldozott. Az eddig divatos, gyönyörű, hófehéren vakító falakat, bútorokat és kiegészítőket, illetve a letisztult, szürke étkezőt is a színes és ingergazdag elemek váltják fel. A vizuális élmények iránti igényünket a legújabb trendeknek köszönhetően tehát már otthonunkban is kielégíthetjük. Tehetjük azonban mindezt úgy is, hogy a minimalista rajongásunkról sem kell lemondanunk! Ha kevésbé vágyna a vibráló színekre, válasszon olyan meleg, nyugtató árnyalatokkal, mint a terrakotta, a vörös, a bordó vagy a barna! Ha mindezt könnyed, geometrikus formákkal dobja fel akkor a fehér és a szürke nélkül is igazán békés és tiszta légkört varázsolhat otthonába!

Az intenzív tónusokkal és hangulattal együtt a sötétebb színek is teret kapnak majd. Ha régóta vágyott rá, hogy mélyzöldre vagy mélykékre festi a nappalit vagy akár a hálót, ne habozzon tovább! Bátran engedje el a fantáziáját, hiszen ezek a színek még akár egy fürdőszoba átalakítást is megihlethetnek! Mohazöld falakkal és hatalmas zöld növényekkel most valódi trópusi wellnesst varázsolhat otthonába! A falfestéssel és a tapétákkal kapcsolatban nemcsak a színek, hanem a formák és minták tekintetében is megéri kísérletezni, akár különböző geometriai alakzatoknak, akár hatalmas virág- vagy levélmotívumoknak is teret engedve. Ez a világ a textileken és a kiegészítőkön is visszaköszönhet. Sőt, mivel a hatalmas, dús növényzet ebben az évben az egész lakásban nagy népszerűségnek örvend majd, ilyesmivel is érdemes kombinálnia a berendezést! Látogasson el a MOM Park Arioso üzletébe, ahol a szezon legszebb virágdekorációival már most igazi tavaszt varázsolhat otthonába! Szívesen megtartaná ezt a hangulatot akár hosszabb ideig is? Akkor nézzen körbe a Butlersben, és válogasson csodás virágai mellé a különleges tavaszi vázák, kaspók és kosarak kínálatából! Inspirálódjon a MOM Park lakberendezési termékeiből és valósítsa meg álmai otthonát!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!