Neszesszer update: a nyár elengedhetetlen termékei

2024-07-02

Akár a nyaralásra készül, akár csak a hétköznapokból szeretné kihozni a legtöbbet, a MOM Park szépségápolási üzleteinek termékeivel a forró napokon is a legjobb formájában ragyoghat!

Ha mostanában nem tette, itt az ideje, hogy átnézze neszesszere tartalmát, és felfrissítse a szezon kihagyhatatlan termékeivel!

Nyáron természetesen nem lehet eleget hangsúlyozni a fényvédelem fontosságát. Mivel még a nagyon magas faktorú naptejeket is újra kell kenni napközben, mindenképpen tartson a táskájában egy fényvédőt, amivel ezt szükség szerint bárhol, bármikor megteheti. A spray formátumú kiszerelés praktikus, mert akár a már sminkelt arcon is könnyedén alkalmazható – az Evital Gyógyszertárban többféle márka fényvédői között válogathat igényei szerint. A forró napokon az erősen fedő alapozót érdemes lecserélni egy lágy textúrájú, színezett BB-krémre a dm-ből, amely természetes, friss hatást kelt a bőrön.

Néhány praktikus, nyárias make-up termékkel is kiegészítheti a sminktáskáját, hiszen a nehéz, sötét árnyalatok helyett a napsütésben sokkal szebben fog mutatni a diszkréten megcsillanó púder az arcon. Egy sokoldalúan felhasználható highlighter a Douglas kínálatából könnyen a kedvenc termékévé válhat, hiszen segítségével az orcák, a vállak, de a szemhéjak is bármikor csillogóvá, üdévé tehetők.

Az ajkakon nyáron gyönyörűen mutatnak a fényes árnyalatok, érdemes azonban a forró évszakban rúzsból is olyat keresni, ami a táplálásról is gondoskodik. A Müller kínálatában többféle, olajakat tartalmazó, hidratáló terméket talál, amelyek ilyenkor ideális választást jelentenek.

A strandszezonban szinte alapkellék a vízálló szempillaspirál – a Bobbi Brown termékével egyetlen mozdulattal nyíltabbá és ragyogóbbá teheti tekintetét, miközben nem kell tartania attól, hogy az izzadságtól vagy a víztől elkenődik a festék.

Ha a városban tölti a napot, egy üde nyári illattal napközben is felfrissítheti magát. A New Notes Cocktail Maracuja a Le Parfum kínálatában egy igazán gyümölcsös, a szezonhoz passzoló egzotikus aroma.

Még a megfelelő fényvédelem mellett is fontos, hogy lefekvés előtt gondoskodjunk a bőr hidratálásának visszapótlásáról. Ebben segíthetnek az Adrienne Feller arcolajai, amelyek a hidegen sajtolt, prémium növényi olajoknak és a bennük található vitaminoknak köszönhetően hidratálják és regenerálják a sejteket, így bőre a következő nyári napot is sugárzóan szépen kezdi majd.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!