Megnyitott az ITAKA Utazási Iroda a MOM Parkban

2024-10-15

Új utazási iroda várja a földszinten, ahol számtalan szezonális, kedvező vagy éppen last minute ajánlat között válogathat. Lépjen be az ITAKA Utazási Iroda világába és fedezze fel nyitási kedvezményeiket október 16-31. között!

A 2022 óta Magyarországon is jelen lévő utazási iroda anyavállalatát 1989-ben alapították Lengyelországban, és az idegenforgalmi iparág vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A hazai leányvállalat a megalakulása óta dinamikus növekedést mutat a piacon, és egyre szélesebb elégedett ügyfélkörrel rendelkezik.

Egyaránt kínálnak európai és egzotikus utazásokat, nyári és téli ajánlatokat, nyaralásokat, városlátogatásokat és körutazásokat. Utasaik számára többféle kedvezményt nyújtanak szezonálisan, legyen szó előfoglalási akciókról, ünnepi promóciókról vagy last minute ajánlatokról.

Látogasson el az ITAKA Utazási Irodába október 16-31. között, és megajándékozzák egy 50.000 Ft-os kuponnal, amit már az első ITAKA foglalására felhasználhat. A kedvezmény minimum 600.000 Ft-os foglalási összeghatár esetén érvényesíthető.

A kedvezményes kuponkód csak egy alkalommal, egy foglaláshoz használható fel, az Itaka Hungary Utazási Iroda Kft. ügyfélszolgálatán és utazási irodai partnerhálózatán keresztül.

Azoknak a látogatóknak ráadásul, akik most első útjukat foglalják az ITAKA Utazási Irodával, egyéb apró ajándékokkal is készülnek.

Jöjjön el személyesen is az ITAKA Utazási Irodába, és találjon rá álmai útjára!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!