Maradjon formában a Scitec Nutrition termékeivel!

2023-02-01

A rendszeres sport elengedhetetlen az egészséges életformához, ráadásul nemcsak közérzetünk lesz jobb általa, de alakunkat is formálhatjuk vele. Ehhez viszont nélkülözhetetlen, hogy más módon is támogassuk szervezetünket.

Tudjuk, hogy a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, éppen ezért nem számít, hogy bel- vagy kültéren, földön, vízen vagy levegőben űzi kedvenc sportját: érje el teljesítményének csúcsát, és építse izmait a Scitec Nutrition minőségi táplálékkiegészítőivel. A MOM Parkban található üzletükben február 28-ig a hűségprogramba regisztrált vásárlók 23 990 Ft-os áron* szerezhetik be a 2000 grammos, 100%-os Whey Isolate tejsavó-izolátumot, amely cukor-, glutén- és pálmaolaj-mentes és hozzáadott aminosavakkal készül. A céljainak megfelelően edzés után gyors vagy kombinált felszívódású szénhidráttal is fogyaszthatja. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot, ezért a megfelelő táplálkozás is rendkívül fontos!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, kezdje a februárt is maximális erővel a Scitec Nutrition segítségével!

 

*Az akció kizárólag 2023. február 28-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A termékek csomagolásban, színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!