Lezseren, elegánsan nyáron is

2024-07-21

A letisztult vonalak és a szolid, semleges színek a kifutókon már tavasszal előrevetítették, hogy az idei nyári szezon férfi divatja az elegáns egyszerűségről és a ’90-es évek minimalizmusának újraéledéséről fog szólni. A MOM Park üzletei mindig naprakészek, így nálunk biztosan megtalálja a stílusának megfelelő, divatos szetteket.

A nyári ruhadaraboknak, ellentétben a hidegebb hónapokban hordott társaiknál, könnyebb, lélegző anyagokból kell készülniük, például lenvászonból, selyemből vagy finom merinógyapjúból – a Falconeri üzletében ilyen minőségi kelmékből készült darabokat találhat különböző stílusokban. Színek terén többnyire a világos, napfényt visszaverő árnyalatok népszerűek ilyenkor, így egy törtfehér nadrág például a 4_skandinavia kínálatából tökéletes alapdarab lehet a szezonban. A laza, bő, szellős szabásokat is jobban szeretjük ebben az évszakban, ez jól látszik az idei férfi divat legnépszerűbb darabjain.

A híres divatházak kollekciójában 2024-ben egy nagy visszatérő is akad: a klasszikus, laza vonalvezetésű, a mellrészen zsebekkel díszített dzsekik karakteres varrásokkal és gombokkal újra előtérbe kerültek, amelyekből ezen a nyáron teveszőr, karamell, vaj vagy bézs árnyalatokat érdemes keresni. A Reserved üzletében több ilyen könnyű kabát között válogathat a hűvösebb estékre.

A monokróm összeállításokba színes felsővel vagy cipővel csempészhetünk egy kis izgalmat. A legfrissebb trendeknek megfelelően most a férfiak is bátran nyúlhatnak a lágyabb, légies árnyalatok után – például egy fűzöld felső vagy egy égkék vászoncipő a Gant üzletéből stílusos választás lehet a nyári programokhoz.

A divatszakértők szerint a nagy logók és márkajelzések ideje lejárt, idén nyáron az úgynevezett „diszkrét luxus” hódít, ami a hivalkodó feliratok helyett a minőségre és a visszafogott eleganciára helyezi a hangsúlyt. Érdemes egy ennek megfelelő, minimalista napszemüveggel kiegészíteni az oufitet az Optic World kínálatából.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!