Közös főzés, emlékezetes pillanatok!

2020-09-14

Ha egy boldog, közös főzésre gondolunk, nagy valószínűséggel mindenkinek beugrik egy jelenet valamelyik romantikus filmből, ahol a szerelmes pár együtt kóstolgatva, egy finom bor társaságában gondtalanul főzi a vacsorát. Nem véletlenül: a konyhában eltöltött idő az ízletes falatok mellett rengeteg emlékezetes pillanatot tartogat! A rohanó hétköznapokban érdemes néha tudatosan is időt szánni arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt szerelmünkkel, amire kitűnő alkalom lehet egy közös előkészületekkel töltött este és finom vacsora.

Kezdjék a recept kitalálásával! Keressenek egy olyan ételt, amit még sosem készítettek el! Ha új dolgokat próbálnak ki, akkor még ezzel is egy plusz különlegességet csempészhetnek az együtt töltött estébe. Akkor sincsen baj, ha esetleg nem egyforma az ízlésük, sőt! Ez dupla alkalmat teremt arra, hogy közösen főzzenek a konyhában, hiszen felváltva készíthetnek olyan ételt, ami az ízlésüknek megfelel. Ki tudja, talán épp egy olyan ízvilág lesz hamarosan a kedvence, amiről korábban azt gondolta, nem kedveli!

Ha tehetik, már vásárolni is együtt menjenek, az első perctől kezdve osszák meg egymással a főzés örömét! Bármilyen ételt szeretnének elkészíteni, a MOM Park delikát és élelmiszerüzleteiben a legkülönlegesebb receptúra hozzávalóit is megtalálják. Keressék meg a tökéletes bort is a vacsorához! Már az előkészületek közben is bőven jut majd idő arra, hogy kortyolgassanak belőle, és ha jól választanak, az ételt is kitűnően kiegészíti majd. A Bortársaság kínálatában rengeteg különböző tétel közül választhatnak, és szakértő segítséget is kaphatnak, hogy biztosan a legszebb borral kísérjék az estét.

Szánjanak időt a szép terítésre és a különleges tálalásra is! A közösen elkészített étel sokkal szebben mutat majd egy ízlésesen feldíszített és dekorált asztalon. Nézzenek körül a Butlersben, keressenek egy szuper új étkészletet vagy néhány stílusos kiegészítőt! Az Ariosoból pedig a legcsodásabb virágkölteményeket vihetik haza, hogy nem mindennapi hangulatot varázsoljanak otthonukba!  Zárják az estét egy meghitt beszélgetéssel boruk társaságában, ahol akár már azt is kitalálhatják, hogy mi legyen a következő vacsora, amit legközelebb elkészítenek.

Ha nem szívesen bújják a receptkönyveket, inspirálódjanak éttermeinkben! A MOM Park gasztrokínálatában különböző ízvilágú ételekbe kóstolhatnak bele, hogy aztán otthon is megfőzzék legújabb kedvencüket!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!