Köszönjük az összefogást a kiskedvencekért!

2020-09-14

Több mint egy hónapon keresztül tartott a bántalmazott állatok rehabilitációját, kezelését, örökbefogadásukat elősegítő Állatrendőrség Alapítvány számára indított adománygyűjtésünk a MOM Parkban. Az augusztus 31-én zárult kampányban látogatóink által 300 000 forint gyűlt össze a hegyvidéki szervezetnek! Vásárlóink az elmúlt hetekben azonban nem csupán pénzbeli hozzájárulással fejezték ki támogatásukat. Rengetegen keresték meg az alapítvány képviselőit a hétvégi, helyszíni kitelepülések alkalmával és számos, az otthoni állattartáshoz szükséges eszközt, illetve élelmet is átadtak részükre!

A kitelepüléseken az adományok átadása mellett a felelős állattartással kapcsolatban, a kutyusok gondozásáról és a kisállatok örökbefogadásáról is sokan kérdezték az alapítvány munkatársait. Mikor pedig egy-egy mentett kutyus is elkísérte őket, akkor természetesen a kényeztetésből is bőven kijutott a kisállatoknak!

Fontosnak tartjuk, hogy a helyi közösségeknek időről időre lehetőséget adjunk arra, hogy tevékenységüket bemutathassák az itt élőknek, valamint összehozzuk a környék lakóit, hogy segíthessenek egymásnak és közös erővel felkarolhassunk fontos feladatokat ellátó szervezeteket. Köszönjük látogatóinknak az adományokat, hogy együtt bebizonyíthattuk, az összefogásnak hatalmas ereje van!

Állatbarát bevásárlóközpontként továbbra is szeretettel várjuk Önöket és kiskedvenceiket! Legyen szó egy fontos találkozóról, elintéznivalóról vagy épp csak egy gyors bevásárlásról, a MOM Parkban kellemes környezetben, közösen tölthetik el az időt a gazdik és kedvenceik!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!