A MOM Parkban a pékáruk széles kínálata várja: adalékmentes, kovásszal, hagyományos eljárással készült isteni kenyerek és pékáruk között válogathat. Próbálja ki a legkülönfélébb verziókat, és legyen Ön is tudatos kenyérfogyasztó!
A Bagatelle saját péksége, a Brótpékség büszke arra, hogy minden egyes kenyerüket és péksüteményüket hagyományos módon készíti, kizárólag elsőrangú, természetes alapanyagokból, mesterséges adalékok nélkül, türelemmel, odafigyeléssel és szeretettel formázva. Adalékot, vegyszert, színezéket és tartósítószert nem használnak, a kenyereket 18-20 órán keresztül kelesztik. A kiváló minőségű búza, tönköly, rozs és teljes kiőrlésű lisztek 100%-os és kevert formáit használják.
Az à table! egy olyan hely, ahol pár falat erejéig úgy érezheti magát, mintha Franciaországba csöppent volna. A pékség kemencéjében normandiai lisztből, hagyományos módon dagasztott és kelesztett kovászos kenyerek sülnek, reggelente frissen, nagyrészt francia alapanyagokból készülnek a finomságok, többek között az emblematikus croissant-juk és a klasszikus süteményeik.
És ha valamilyen okból tartózkodnia kell ezektől a finomságoktól, az élményről nem kell lemondania: a Norbi Update low carb kenyereit és péksüteményeit fogyni vágyók és cukorbetegek is fogyaszthatják.