Keresse az ősz legfinomabb ízeit a Fruccolában!
2020-09-29

Keresse az ősz legfinomabb ízeit a Fruccolában!

A frissesség, a változatosság és sok-sok szezonális zöldség került a Fruccola megújult étlapjának fókuszába. A grilleken sült friss húsok-halak továbbra is a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek, a lazac frissen érkezik egyenesen Norvégiából, az új, grillezve kínált marhahús pedig a Hortobágyról kerül a Fruccola konyhájába. Az ősz legínycsiklandóbb hozzávalóiból készült ételek esetében ismét előtérbe kerültek a különböző ételérzékenységekkel élők igényei és az is, hogy a fogások földünket a lehető legkevésbé terhelve és változatos alapanyagok felhasználásával készüljenek el.

Fedezze fel a Fruccola szezonális ízeit a MOM Parkban, kóstoljon bele akár ebbe a csodás Őszi Buddha tálba, melyben rozmaringos sütőtökpürét, erdei gombákat, tepsis sült héjas burgonyát, sült céklát és zöldbabot, marokkói lencseragut és avokádós quinoa salátát is talál!