Izgalmas performanszok a youngart és a MOM Park együttműködésében!

2022-11-15

Látogasson el Ön is a lounge területére november 19-én és 24-én, hiszen két külön bemutatónak is részese lehet a youngart szervezésében: 19-én egy ADA kanapét transzformálnak kortárs alkotássá, 24-én pedig Herceg Erika ruhájának átalakulását csodálhatják meg.

November 19. szombat 10 óra: jöjjön el a MOM Park lounge területére, és kísérje figyelemmel, ahogy a youngart.hu három képzőművésze, Juhász Szilárd, PAF (Pintér András Ferenc), és Révész Ákos kollaborációjából új kortárs alkotás születik. A „vásznat” egy ADA kanapé szolgáltatja. A folyamat része a bútor izgalmas részleteinek formai kiemelése, a kevésbé hangsúlyos formák láthatóbbá tétele. A három képzőművész az individuum háttérbe helyezésével, egy közös koncepcióban fejezi ki a formák, a színek, a gesztusok és a rétegződések egyedi megjelenítését.

November 24. csütörtök 17 órától tekintse meg a lounge területen, a művészetek találkozása jegyében szervezett performanszot, amelyben Herceg Erika, Oláh Zsigmond divattervező és PAF festőművész is közreműködik. Az előadás várható időtartama 20-30 perc. Legyen tanúja annak, ahogy Herceg Erika ruhája teljesen átalakul PAF segítségével!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!