Indítsa fitten és egészségesen a tavaszt!

2024-02-19

Az immunrendszer legjobb erősítői a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás. A MOM Park üzletei segítenek, hogy megőrizze fittségét, és még jól is érezze magát közben!

A kényelmes ruházat elengedhetetlen ahhoz, hogy szabadon és örömmel mozoghasson. Az Intersport és a Helly Hansen praktikus, ugyanakkor stílusos sportruhákat kínál, amelyek extra motivációt nyújthatnak, hogy elinduljon az edzőterembe vagy kimenjen a szabadba kirándulni. Fitt rutinját hatékonyabbá teheti egy okosórával az iCentre-ből, amely segít nyomon követni a teljesítményét.

Ha otthon lendülne mozgásba, a Tchibo és a BUTLERS üzleteiben mutatós és hasznos sportkiegészítőket talál, így akár saját jógastúdióját is berendezheti a nappaliban – válasszon egy lakásillatosítót az Arioso kínálatából a relaxációhoz, és élvezze az ellazulás pozitív hatásait!

A testmozgás mellett a jó közérzet másik alappillére a kiegyensúlyozott táplálkozás. A Bio-Barát Bioboltban megtalálja az egészséges étkezéshez szükséges alapanyagokat, míg a Scitec Nutrition vagy az activé FiberShake táplálékkiegészítői segítenek a megfelelő energiaszint fenntartásában és az izmok kiépítésében. Így már minden adott, hogy 2024-ben is a legjobb formáját hozza!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!