Frissítő tavaszi sminkek

2021-03-09

A természetesség mindenek felett – talán ez is lehetne a mottója az idei tavaszi sminktrendeknek. Mindemellett az extrém megjelenés hívei is kiélhetik kreativitásukat: igazi színkavalkád várja őket a következő szezonban!

Ebben az évben is találkozhatunk feltűnő elemekkel a trendek között, de egy dolog biztos: ha az arcunkról van szó, a természetességnek lesz a legnagyobb hatása! A mindent elfedő arcsminkek ideje egy időre biztosan leáldozott és helyüket a nude árnyalatok, vagyis a naturális színek veszik át. Olyannyira, hogy egy-egy szeplőt sem kell már rejtegetnünk, sőt, különböző technikákkal is találkozhatnak már a sminkrajongók, ha ilyet szeretnének festeni arcukra!

A szemöldök smink tekintetében továbbra is a dúsabb, felfelé fésült hatást célszerű elérni, viszont figyeljen, hogy ne vigye túlzásba! Hiába van ugyanis tökéletesen kifestve arca, egy szélesebb, bozontosabb szemöldök minden másról elterelheti a figyelmet! A natúr bőrszín mellett idén is tökéletes választás egy finom, természetes hatású pirosító. A halvány piros és rózsaszín árnyalatok ebben nagyszerű társai lehetnek, elég épp csak egy-egy apró pöttyöt elkenni arccsontján a kívánt eredmény érdekében. A természetes bőr és a halvány arcpír kitűnő kiegészítője lehet egy fényesen csillogó rúzs: idén érdemes egy szuper szájfényt is beszereznie!

A szemfestékek szempontjából két irányba is indulhat. Ha szereti a füstös, szépen eldolgozott színátmeneteket, egy ilyen sminkkel idén sem lőhet mellé! Ha szívesen feldobná valamivel ezt az örök klasszikust, akkor próbálja ki, hogy egy kis arany, ezüst vagy fehér szemfestéket tesz a szemzugába. Ezzel az apró optikai hatással sokkal jobban kiemelheti szépen kifestett szemeit! Ha pedig szereti az extrém megjelenést, a szemfestékekkel és tusvonalakkal továbbra is bátran kísérletezhet! Ha igazán követni szeretné a divatot, akkor a neon színekhez nyúl! Ezek az árnylatok nemcsak az öltözködésben, hanem a sminktrendekben is hódítanak majd. A sárga, a rózsaszín vagy a kék intenzív és feltűnő árnyalatai arca természetessége mellett nagyszerűen mutatnak majd, olyannyira, hogy még akár egy-egy extrémebb tusvonal is elfér mellettük! A tusvonalaknak nemcsak a formáját, hanem a színét is variálhatja: választhat akár eltérő árnyalatokat is. Találja meg a stílusához leginkább passzoló színeket és készüljön ragyogó, új sminkekkel a tavaszra!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!