Forró finomságok a fagyos időben!

2023-02-01

A MOM Parkban a borongós idő ellenére is önfeledten belevetheti magát a gasztronómiai élményekbe! Koronázza meg a mindennapokat, és ízleljen meg számtalan különböző ínycsiklandó fogást!

Nincs is jobb annál, mint a szürke napok alkalmával végigkóstolni egy elegáns étterem különlegességeit. Érdemes ellátogatni hozzánk: legyen szó ázsiai, mexikói, klasszikusan magyar vagy épp olasz konyháról, a MOM Park vendéglátóhelyeinek széles választékában mindenki megtalálhatja kedvencét! Helyezze magát kényelembe, és adja át magát a gasztronómiai örömöknek!

Kezdje néhány apró falattal: a Spíler Budánál fűszeres tacoválogatások vagy könnyed, és jóízű humuszos előételek közül válogathat ízlése szerint. Természetesen egy levessel is indíthatja a kulináris utazást, például egy tradicionális japán fogással, a miso levessel a Leroy konyhájából.

Az étvágygerjesztők után már meg is rendelheti az ízletes főételt: ha épp valami kiadósabbra vágyik, akkor többek között pikánsan fűszerezett hússzeleteket a Foodstock menüjéből.

Az étkezés végén pedig jöhet az édesszájúak kedvence, a desszert! Az Angelo & A Flódnis süteményei mindig megkoronázzák az együtt elfogyasztott ebédet, felejthetetlen pillanatokat okozva. Kényeztesse magát úgy, mintha minden nap egy ünnep lenne!

Ízlelje meg Ön is a hamisítatlan MOM Park-életérzést!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!