Fogások az ízlésére hangolva

2024-04-02

Ha egy tökéletes ebéd vagy a vacsora helyszínét keresi, a MOM Park az ideális választás! Bevásárlóközpontunkban változatos gasztronómiai lehetőségekkel várjuk, így már csak az Ön ízlésén és a hangulatán múlik, hogy melyik étterem nyeri el tetszését.

A Paulaner Sörház bajoros konyhájában nem fog csalódni, ha elegáns helyet keres a vacsorának, mégis biztos akar lenni benne, hogy a fogások valóban laktatóak lesznek. A testesebb ételek szinte kívánják a bajor sörkülönlegességeket, amelyekből szerencsére bőséggel akad a kínálatban, de azoknak, akik inkább a magyaros ízeket kedvelik, a Foodstock Étterem látványkonyháját ajánljuk, ahol a klasszikus rántott fogások mellett grillen készült finomságok közül is választhatnak. 

Könnyedebb fogásokat és igazi komfort érteleket kínál a Spíler Buda, amely fiatalos, laza hangulatával egy barátnős beszélgetésnek is tökéletes helyszíne lehet, míg a Leroy Bistro modern, ám barátságos enteriőrjével egy bensőségesebb családi összejövetelhez éppen úgy megfelel, mint egy romantikus randihoz. Hétköznap itt érdemes szemügyre venni a napi ajánlatot is, amely két-háromfogásos menüket kínál!

A Pan’ni a kenyér szerelmeseinek kedvenc reggelizőhelye lehet, a nap későbbi részében pedig különleges levesek és mennyei zöldséges fogások gondoskodnak energiaraktárai feltöltéséről. A nemzetközi gasztronómia kedvelőit a Wasabiban ázsiai ízek várják, ahol a sushik mellett a főételeket is érdemes kipróbálni, az olasz konyha klasszikus és újragondolt ételeit pedig a Vapiano és a Localino éttermeiben ízlelhetik meg. Inkább egy jó burgerre vágynak? Akkor irány a Zing Burger, ahol minőségi alapanyagok és szívvel-lélekkel készített finomságokkal várják.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!