Férfidivat: a tél legjobb kiegészítői!

2020-11-16

Bár talán kevesebb szó esik róla, de ahogy a női, úgy a férfidivat sem teljes a megfelelő kiegészítők nélkül! Sőt, egy-egy jól kiválasztott cipővel, sállal vagy ékszerrel még inkább kifejezheti stílusát és egyéniségét!

Az előttünk álló évszak tökéletesen alkalmas arra, hogy nagyszerű téli kiegészítőkkel dobja fel megjelenését! Figyeljen rá, hogy a sapka, a sál és a kesztyű harmonizáljon egymással és arra is, hogy a stílusuk a téli kabátjával megegyező legyen! Ha a sportosabb megjelenés híve, akkor a Helly Hansen és a Hervis kínálatában érdemes körbenéznie! Ha az elegánsabb megjelenést kedveli, akkor egy szuper bőrcipő és bőrkesztyű mellé egy színben passzoló kötött sálat is választhat! Ha pedig valahol a sportos és az elegáns megjelenés között találja meg önmagát, akkor a sál mellé válasszon kötött sapkát és kesztyűt! Sőt, ha igazán különlegessé szeretné tenni megjelenését, akkor egy zoknit is kereshet a szetthez a H&M-ben! Ezek a kiegészítők szinte a legtöbb téli kollekcióban megtalálhatók, bőrkesztyűket a Reserved üzletében, bőrcipőket pedig a CCC-ben az Office Shoes-ban és a Salamanderben is talál! Ha pedig a sálhoz és kesztyűhöz keres cipőt, akkor a Griff Collection üzletébe is célszerű betérnie! 

A napszemüveg öltöztet, tartja a mondás és ez bizony a leghidegebb hónapokra is igaz! Miért ne dobhatná fel télen is egy szuper darabbal megjelenését? Fontos, hogy olyan keretet válasszon, ami stílusában illeszkedik a téli kabátjához és kiegészítőihez, úgy, hogy közben arcformájához is passzol! Még egy dologról ne feledkezzen el: szeme védelme ebben az időszakban is elsődleges szempont kell legyen! A MOM Park Optic World és Vision Express kínálatában nemcsak a legújabb trendek darabjai között válogathat, hanem megfelelő UV-védelemmel ellátott napszemüveget is vásárolhat!

Férfiként sokan azt gondolják, hogy az óra az egyetlen ékszer, ami kiegészítőként szóba jöhet. Aki így van vele, még biztosan nem találta meg a megfelelő karkötőt, ami tökéletesen passzol egyéniségéhez! A karkötők ugyanis a sportosabb stílus mellett egy férfi smart casual összeállítást is nagyszerűen feldobhatnak! Próbáljon meg színben és dizájnban is olyat keresni, ami a szekrényében található legtöbb ruhadarabhoz passzol! Nézzen körül a Silver Island üzletében és válasszon egy szuper karkötőt akár új órája mellé a téli szettjéhez!

Inspirálódjon üzleteink kínálatából, találja meg az egyéniségéhez legjobban passzoló kiegészítőket a téli időszakra a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!