Élje át az ősz varázsát!

2024-09-16

Habár az idő hűvösebbre fordult, ez az évszak mégis tele van melegséggel és színes élményekkel – tegye felejthetetlenné és örömtelivé a szezont a MOM Parkkal!

Annak, aki jól érzi magát a bőrében, a szürke időjárás sem ronthatja el a hangulatát. Lepje meg magát néhány új ruhadarabbal, amelyekben mindenhol magabiztos lehet a megjelenése – fedezze fel a prémium divatmárkák szezonális kollekcióit, és állítsa össze stílusos átmeneti szettjeit! 

Igazítsa az évszakhoz bőrápolási rutinját, és keresse a bőrtípusához illő minőségi kozmetikumokat szépségápolási üzleteinkben! Ilyenkor a sminkben is előkerülhetnek a mélyebb tónusok és az erőteljesebb look-ok – válogassa össze kedvenceit a dekorkozmetikai márkák polcairól!

A rövidülő nappalok során egyre hívogatóbb az otthon melege, amit még kellemesebbé tehetünk hangulatfényekkel, őszi dekorációkkal és kiegészítőkkel. Lakberendezési üzleteink kínálatában mindent megtalál, amivel becsempészheti az évszak varázsát otthonába!

Az őszt azért is szeretjük annyira, mert elhozza magával a meghitt, beülős programokat, legyen az egy napindító reggelizés a párunkkal vagy egy barátokkal eltöltött vacsoraest – éttermeink és kávézóink a szezon legfinomabb ízeivel, hangulatos környezetben várják akár egyedül, akár társaságban kapcsolódna ki! Ha pedig otthon élvezné a finom falatokat, gourmet szaküzleteink kínálatából minőségi alapanyagokat vihet haza hozzá.

Látogasson el hozzánk és kerüljön őszi hangulatba!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!