Egy kellemes brunch a MOM Parkban?

2022-09-12

A szeptemberi az egyik legjobb brunch időszak: élvezze ki párjával a késő délelőtti finomságokat és különlegességeket a MOM Parkban! Várják az à table! péksüteményei, a Bortársaság borai és pezsgői, vagy a Mediterrán Cafe & Deli croissant szendvicsei!

Egy kellemes bruncholás bármikor belefér a hétbe, főleg a nyár végén. Kezdje a délelőttjét Ön is a MOM Parkban, és töltődjön fel a különféle delikátok finomságaival.

Az à table! mindig csábító péksüteményeivel lesz igazán színes a délelőtt: próbálja ki például a szicíliai pisztáciakrémes croissantjukat fanyar meggylekvárral, a szárított paradicsommal kevert sajtkrémes, prágai sonkás, rukkolás szendvicset, vagy esetleg az Eggs en Cocotte-t. Az itt fogyasztható kiadós francia reggelikkel minden idelátogató vendég megtalálhatja a neki való ízeket.

Érzi már a szeptember kellemes fuvallatát? A Bortársaság széles borkínálatából most különleges palackokkal élénkülhet fel a nyár utáni merengésből. Az új, tengerízű borok feszes, citrusos savú mellékízeivel frissítik fel a brunch ízvilágát. Emellett kiváló nemzetközi és magyar pezsgőkkel is megörvendeztethetik magukat a vendégek a késői reggeli közben.

Esetleg a friss saláták érdeklik? Látogasson el a Mediterrán Cafe & Deli éttermébe: a Tabbouleh saláta céklás tahinivel és gránátalmával, frissességével biztosan leveszi a lábáról. Zárásként pedig egy kis édesség, a kívül ropogós belül mennyeien krémes Pastel de Nata kitűnő választás.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!