Egy alapdarab, két tavaszi outfit

2024-04-02

A tudatos divat egyik fő gondolata, hogy minden ruhából kihozzuk a maximumot, és a megfelelő kiegészítőkkel és kreativitással ugyanazt az alapdarabot akár teljesen különböző alkalmakon is viselhessük. A MOM Parkban rengeteg inspirációt találhat ehhez – most mutatunk is egyet!

A GANT geometrikus mintákkal díszített ruhája számtalan lehetőséget rejt a változatos szettek megalkotásához. Visszafogott alapszíneivel könnyen kombinálható más ruhadarabokkal, a fazonja pedig kényelmes, mégis elegáns. 

Blézerrel és magassarkúval viselve tökéletes lehet a hivatalos eseményekre, de aki ilyenkor sem mondana le a tavaszi hangulatról, bátran választhat hozzá üde, élénk árnyalatokat. A Liu Jo gyönyörű orgonaszínű cipője és az Elysées blézere például remekül mutat vele!

Ha ilyen színes outfitet állítunk össze, viseljünk hozzá semleges színű táskát, például egy elegáns fehér darabot a Karl Lagerfeld kollekciójából. Pénztárcánk azonban szintén lehet tavaszi árnyalatú – a Furla újdonságai között biztosan talál kedvére valót! 

Ugyanez a ruha egy lapos talpú ECCO cipővel már sokkal sportosabb, lazább megjelenést eredményez, és tökéletes választás lehet egy városban töltött naphoz. Egy rövid bőrdzseki a Michael Kors kollekciójából még stílusosabbá teszi az összeállítást, és ehhez a szetthez bátran választhatunk látványosabb színű kistáskát, csak arra figyeljünk, hogy harmonizáljon a ruha alapszíneivel.

A nőies vagy a sportosabb vonalat pedig tovább hangolhatjuk a Vision Express divatos szemüvegeivel és a Pandora hozzánk illő ékszereivel.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!