Dobja fel otthonát nyárias dekorációkkal!

2022-06-14

Vigyen nyári hangulatot otthonába! Látogasson el a MOM Park lakberendezési és dekorációs üzleteibe, ahol most szezonális újdonságokkal dobhatja fel lakását: válogasson a BUTLERS, Tchibo és Arioso széles választékából!

A kellemes nyári pillanatoknak olyan apróságok lehetnek a jelképei, mint egy vidám terített asztal, összecsukható bútor az erkélyen vagy egy piknik takaró a réten. Most divatos kiegészítőkkel, illetve új díszítő elemekkel és bútorokkal csinosíthatja otthonát a MOM Parkból!

Kezdje a dekorációs elemek beszerzését a BUTLERS üzletében: ha kertjét, erkélyét vagy lakását szeretné feldobni valami újdonsággal, akkor itt megtalálhat hozzá minden fontos kiegészítőt! Fa összecsukható bútorok, stílusos kerti reggelizőasztalok, és tetőtéri heverők is várják a kínálatukban. Sőt, ha kimozdulna a közeli parkba, egy színes és strapabíró piknik plédet is magával vihet.

A BUTLERS mellett a Tchibo üzletében is elérhetőek bel- vagy kültérre való kiegészítő elemek: napelemes, LED-es lámpáktól kezdve, díszpárnákon át, stílusos lampionokig és szőnyegekig megtalálhat mindent, ami otthona nyári dekorálásához szükséges lehet.

Egy kis színnel és kellemes illattal is feldobná a hangulatot? Látogasson el az Arioso üzletébe, ahol csodálatos virágkölteményeket vásárolhat nem csak vázába! Sőt, prémium szobaillatosító márkájuk széles kínálatából is válogathat!

Tegye csodálatossá az otthonát a nyár alkalmával a MOM Park segítségével!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!