A MOM Parkra most is számíthat!

2020-04-01

Rendkívüli időket élünk. A jelenlegi világjárvány sok mindent megváltoztatott az életünkben. Az elmúlt időszakban a rohanós hétköznapok átalakultak, sokan otthonról dolgoznak, és közben mindnyájan próbálunk megbirkózni az új kihívásokkal és kicsit lelassulni, kikapcsolni, de olykor felgyorsulni.

Biztos Önben is felmerült a kérdés, hogy mit csináljunk másképp, mivel tudjuk kényelmesebbé és elviselhetővé tenni ezt az időszakot és mivel tudunk alkalmazkodni az átalakult hétköznapokhoz. Szeretnénk, ha tudná, hogy a MOM Parkra most is számíthat, tartsunk ki együtt! Találjuk meg közösen, hogyan tudunk pozitívan létezni a megváltozott élethelyzetben is! Együtt biztosan sikerülni fog hasznosan és kellemesebben eltölteni ezeket a heteket a MOM Park közösség részeként!

Mozgás, meditáció, időbeosztási tippek, főzés, tanulás, egy kis rendrakás, vagy egy jó film? Bármi legyen is az Önhöz legközelebb álló elfoglaltság, mi készülünk tippekkel! Az elkövetkező hetekben elindítjuk a Stay with MOM Park sorozatunkat, melyben szeretnénk pozitív és inspiráló tartalmakat megosztani Önnel gasztronómia, lifestyle, szépségápolás és divat témakörökben, hogy segítsünk egymásnak kitartani. Keresse heti tippjeinket, és fedezze fel a kialakult helyzetben rejlő rengeteg lehetőséget! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le egyetlen tippünkről se! Kövessen minket social csatornáikon, és ossza meg velünk Instagramon a #staywithmompark használatával, milyen új dolgokat próbál ki, és segítsen másoknak is kicsit feldobni az otthoni hétköznapokat!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!
Csak azért is együtt!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!