A karácsony valódi öröme a készülődésben rejlik!

2020-11-06

A MOM Parkban már világítanak az ünnepi fények, melyek a következő hetekben egyre korábban ragyogják be az estéket. Bevásárlóközpontunkban ünnepi díszbe öltöznek az üzletek is, és feltűnnek majd a rádióban az ismerős év végi dallamok. Szépen lassan lakásunkat is a tél kiegészítőivel dekoráljuk és igazi karácsonyi hangulatot varázsolunk otthonunkban. Ha az utolsó perces rohanás helyett idén egy nyugodt és békés karácsonyra vágyna, érdemes már most elkezdeni tervei megvalósítását!

Készüljön velünk a karácsonyra a legnagyobb biztonságban! Merítsen ihletet a MOM Park Magazin téli számából, melyet a MOM Park infopultjában és  ide kattintva online is megtalál! Ismerje meg a legújabb divattrendeket, találja meg a tökéletes téli és ünnepi szettet! Készüljön fel testben és lélekben is az év végi pihenésre, inspirálódjon szépségápolási tippjeinkből és üzleteink széles kínálatából! Kóstoljon bele az évszak legfinomabb ízeibe éttermeinkben, és készítse el otthon is kedvenceit! Delikát üzleteinkben a karácsonyi vacsora minden hozzávalóját megtalálja, kezdjen el már most kísérletezni, hogy a legjobb ízekkel köszönthessék a szentestét! Keresse a szezon legszebb dekorációs kiegészítőit és varázsolja téli mesevilággá otthonát! Ha már van ötlete, hogy milyen ajándékkal kedveskedne családtagjainak akkor azért, ha pedig még nincs, akkor azért érdemes ellátogatnia a MOM Parkba, ahol biztosan megtalálja a legszebb meglepetést számukra! Ha inkább a másikra bízná a választást, fejezze ki tetszőleges összeggel feltöltött MOM Park Kártyával a törődését!

Üzenje meg szeretteinek, hogy a legfontosabb pillanatokban is gondol rájuk! Küldjön személyes, családjukat ábrázoló ünnepi képeslapot vagy lepje meg őket egy családi naptárral! Jöjjenek el a MOM Park hagyományos jótékonysági karácsonyi fotózására november 30. és december 13. között, melynek bevételéből idén a 12. kerületi Élni és Szeretni Édesanya/Édesapa Nélkül Alapítvány munkáját támogatjuk közösen! Az alapítvány az ország és az EU-területén élő, az egyik szülő korai halálában érintett családok számára nyújtanak gyermekgyász-támogató szolgáltatásokat. A MOM Park számára a jótékonysági fotózáson is a biztonság az első, ezért különböző óvintézkedésekkel igyekszünk a legmagasabb higiéniai előírások szerint vigyázni a résztvevők egészségére! A fotózás részleteit és a jelentkezési űrlapot november 16-tól keresse weboldalunkon!

Látogasson el a MOM Parkba, szerezzen be mindent egy helyen az ünnepi időszakra biztonságosan! Számunkra különösen fontos, hogy vigyázzunk egymásra, ezért továbbra is mindent megteszünk, hogy bevásárlóközpontunkban a legmegfelelőbb higiéniai körülményekkel a legnagyobb biztonságban várjuk!

Készüljünk együtt az ünnepekre, találkozzunk a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!