Az őszi piknik kellékei

2020-10-12

Érdemes kihasználni az őszi napsugarakat és kimozdulni a természetbe, melyhez tökéletes program lehet egy romantikus piknik a közeli parkban! Mutatjuk melyek azok az ételek és kellékek, amiket mindenképpen érdemes bepakolni, ha ilyen programot tervez!

Az őszi pikniknél fokozottan érdemes odafigyelni arra, hogy a hideget és a nedvességet is kizárjuk a pokróccal, amin ülni fogunk majd. Ezért a pléd alá célszerű akár egy polifoamot is leteríteni, hogy egészségünket megőrizzük! A hűvösebb napok miatt ruhák szempontjából is fontos a réteges öltözködés, de érdemes egy plusz pokrócot is magukkal vinni! A polifoamot a Hervisben, szuper pokrócokat, plédeket és párnákat pedig a BUTLERS-ben szerezhetnek be! Ide akkor is megéri betérniük, ha a kiegészítők tekintetében is stílusos és minőségi darabokra vágynak! A piknik kosár mellett készüljenek akár több tálcával is, hogy az egyenetlen talajon se boruljanak fel az ételek és az italok. Tányér, pohár, vágódeszka és egy szuper kés is mindenképpen legyen Önöknél, ahogy a papírtörlőről vagy konyharuha beszerzéséről se feledkezzenek meg, ha a MOM Parkban járnak!

Ebben az időszakban pillanatok alatt lehűlhet az idő, ezért fontos, hogy testünket belülről is melegítsük kicsit, ha sokat tartózkodunk a szabadban! Gondoskodjanak a forró italokról, teáról, amit termoszban tartva sokáig melegen fogyaszthatnak! A Bortársaság kínálatában számos pincészet prémium borai között válogathatnak! Válasszanak egy testes vörösbort, mert tökéletesen kíséri majd az őszi hangulatot! Ha bort visznek magukkal ne felejtsék el a bornyitót is bekészíteni!

Plusz különlegességet adhat a pikniknek, ha szezonális ízeket kóstolnak! A SPAR-ban mézédes gyümölcsöket és számtalan különböző sajtot találnak, a Fruccolában a zöldségek kedvelői finomabbnál finomabb saláták közül válogathatnak! Ha itt járnak, frissen facsart gyümölcslevet is vigyenek magukkal! A Bagatelle MOM Parkban minőségi péksüteményekből és kenyerekből készíthetnek be maguknak a piknikre. Az á table!-ban és a Szamosban kapható minisütemények pedig nemcsak isteni finomak, hanem praktikusak is! Válogassanak a MOM Park széles kínálatából és készüljenek fel a tökéletes őszi piknikre!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!