Ajándék csomagolás extra kiegészítőkkel!

2020-12-04

Díszítse egyedi csomagolással ajándékait az idei évben! Rengeteg lehetőség van rá, hogy egy szép papír és szalag mellé valami extra dekorációt is odacsempésszen, mutatjuk, mik ezek!

A karácsony a meghitt és szeretetteljes pillanatok mellett a boldogság és a jókedv ünnepe is. Szerettei mosolyáról pedig már az ajándék kibontása előtt gondoskodhat, ha valamilyen édességgel díszíti meglepetésüket! Egy vidám mézeskalács, néhány szaloncukor vagy karácsonyi cukorka garantáltan megédesíti az ünnepi pillanatot! Válasszon színben a papírral összeillő színű cukrokat és fűzze hozzá az ajándék szalagjával a csomaghoz! Ha pedig a leendő tulajdonos rajong az édességekért, a csomag belsejébe is csempészhet egy-egy különlegesebb csokoládét vagy bonbont! A Müllerben és az Anita Delicate-ban exkluzív édességeket, a BUTLERS-ben izgalmas kiegészítőket, a Pirex Papírban pedig rengeteg csomagolóanyagot talál! Ha finom süteményekkel fejezné ki szeretetét, akkor egy szép karácsonyi dobozt is válasszon az üzletben!

Nagyszerűen kiegészítheti az ajándékot egy ünnepi hangulatú, finomságokkal teli fémdobozzal! Érdemes olyan süteményeket választani, amik 1-2 hétig biztosan elállnak, de ezen kívül csak a fantázia szabhat határt Önnek, hogy milyen édességekkel tölti meg! Macaronok, hókiflik, mézeskalácsok és linzerek számtalan verzióban megjelenhetnek benne, ha pedig az évvégi hajtás mellett kevesebb ideje marad, a Bagatelle MOM Parkban, az á Table!-ban, az Angelo Cukrászdában  és a Szamos Marcipánban is szuper aprósütemények között válogathat!

Ha a naturálisabb csomagolás híve, akkor az extra díszítésben is ezt a hangulatot érdemes tovább vinni! Almából és narancsból vékony szeleteket vágva, majd azokat kiszárítva például nagyszerű kiegészítő lehet! Célszerű még a szárítás előtt egy kis lyukat fúrni rajtuk, hogy anélkül tudja majd az ünnepi szalagot átvezetni rajtuk, hogy eltörnének. A szárított gyümölcsök mellett szépen mutat egy-egy zöld díszítés is, vagy akár néhány fenyőtoboz! Ha mégis szívesen csempészne valami extra színt a dekorációba, akkor fújja le színes festékkel a tobozokat! Ha pedig a zöld díszek összeállítását inkább profikra bízná, akkor látogasson el az Arioso üzletébe!

Készüljön a MOM Parkban az ünnepekre, inspirálódjon üzleteink kínálatából és ha úgy érzi, nem maradt ideje, hogy saját kezűleg készítse el a legszebb csomagolást, erre is kínálunk megoldást! December 11-től a MOM Park földszintjén, a lounge területén egy igazi csomagolósziget várja, ahol azonnal csodaszép díszbe öltöztetjük a nálunk vásárolt ajándékát!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!