A tökéletes kerti parti hozzávalói

2024-07-07

Vendégeket vár, vagy csak a családdal töltene minőségi időt? A MOM Park éttermeiben és gasztro boltjaiban mindent megvásárolhat, amitől a kerti parti asztala hívogató lesz!


A szépen megterített asztal minden szabadtéri vendégség szíve-lelke. Egy kerti parti kötetlen hangulatához jól illenek a sokszínű alapanyagok, amelyekből a vendégek maguk állíthatják össze a saját ízlésüknek megfelelő tányérokat.


Mindennek az alapját a minőségi pékáruk adják, amelyekből édes és sós változatokat is érdemes beszerezni. A BRÓT by Villa Bagatelle-ben kézműves kenyereket, az à table! kínálatában friss péksüteményeket talál, amelyek mellé aztán olajok, mártások, fűszerek, szendvicskrémek, olajbogyók, antipasti, felvágottak, sajtok kerülhetnek a BOCCA Gourmet Stories pultjaiból. A Paulaner padlizsánkrémje lepénnyel olyan, mintha egy falat nyarat tenne az asztalra.


Gondoskodhat néhány tartalmas, már előre elkészített fogásról is, például egy tálcára felsorakoztatott hamburgerekkel vagy csirkeszárnyakkal a ZING Burgerből, vagy klasszikus szendvicsekkel a Cserpes Tejivóból. Szintén laktatóbb kerti party-klasszikusok például a tépett csirke vagy a csirke quesadillas a Spílerből, ahová köretért is megéri betérni - az avokádó hummuszuk éppen olyan hívogatóan mutat a húsok mellett, mint a Pan’ni New potato & mozzarella salátája.


Édesség terén nem könnyű minden vendég ízlésének megfelelni, ezért jó választás lehet egy válogatás a Szamos Cukrászda színes aprósüteményei közül, de az asztal dísze lehet akár egy egész torta is az Angelo & A Flódnis kínálatából. Ez a cukrászda szezonális alapanyagokkal dolgozik, így a sütemény biztosan passzolni fog a nyári összejövetelhez. 


Az italok esetében ilyenkor a frissítő ízek élveznek előnyt, ezért néhány vitamindús zöldség- és gyümölcskoktél a Fruitisimo kínálatából biztosan sikert arat majd, a minőségi borokról és az ételekhez illő italkülönlegességekről pedig a Bortársaság vagy az Anita Delicate polcairól válogatva gondoskodhat. A sziesztázó vendégeket kínálja a Coffee Lenoa pörkölt szemeskávéjából készült, minőségi kávéval, ami egy french pressbe töltve szintén stílusos eleme lehet az asztalnak.


A finom reggeliről vagy vacsoráról persze akkor sem kell lemondani, ha egy hirtelen nyári zápor felülírja a kerti parti tervét: a MOM Park éttermeibe ilyenkor is betérhetnek a friss fogásokért!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!