A legfontosabb sminkkellékek

2020-08-11

Egy nő a legváratlanabb helyzetekben is képes tökéletes sminkben megjelenni! A siker titka pedig nem más, mint hogy mindig ott legyenek nála a legszükségesebb sminkkellékek! 

Ahhoz, hogy bármikor kényelmesen és gyorsan fel tudja frissíteni a sminkjét, először is a táskájához tökéletesen passzoló neszeszert kell megtalálnia! A MOM Park Müller üzletében különböző méretű, színű és stílusú sminktáskák várják, így biztosan kiválaszthatja a legjobbat, amiben a szükséges sminkecsetek is elférnek majd! Ezekből a mindennapokban négyet célszerű magánál tartania. Az alapozáshoz és a pirosító felviteléhez egy-egy nagyobbat, egy kisebbet a szemhéj festéshez és szintén egy kicsi, ferde végűt a szemöldök igazításhoz.

Legyen a sminktáskájában egy jó alapozó, illetve egy szuper korrektor is. Érdemes többet is összehasonlítania mielőtt kiválasztja a véglegeset. A dm és a Douglas üzletében számos különböző termék közül választhat, keresse meg az arcbőréhez leginkább passzoló színt! A mindennapi sminkhez természetesebb hatású színekből álló szemhéjfesték ajánlott. Ha egy-két csillogóbb árnyalat is van benne, akkor nemcsak a nappali, hanem egy gyors esti sminket is könnyen feldobhat vele! Szeme szépségének kiemelésére a szemhéjfestéken túl egy jó minőségű szempillaspirál és egy fekete tus is mindig legyen Önnél! A szemöldökének igazításához pedig olyan krém állagú barna festéket válasszon, ami illik a haja és szeme színéhez is! 

Elérhetők olyan paletták is, amiben a highlighter, a bronzosító és a pirosító egyszerre található meg, ami azért nagyszerű, mert nem kell mindhármat külön is magánál hordania! A MOM Park Bobbi Brown üzletében természetes és szép árnyalatú készítmények között válogathat. Ha pedig nem szeretne túl nagy súlyt magával cipelni, akkor a mini kiszerelésű termékek között is megéri körülnéznie! Természetesen nem hiányozhat a sminktáskából egy szuper rúzs vagy szájfény sem!

Látogasson el a MOM Parkba, válogasson üzleteink széles kínálatából és töltse fel minőségi alapdarabokkal táskáját!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!