Megérkezett a jövő lottózója!

2024-07-02

Letisztult környezetben, korszerű felszereltséggel várja vásárlóit a Szerencsejáték Zrt. új mintalottózója 2024. július 1-től, a MOM Park Bevásárlóközpontban.

A Szerencsejáték Zrt. elkötelezett a lottózói hálózat fejlesztése és annak folyamatos korszerűsítése mellett, mely az új üzlet enteriőrjében is megnyilvánul. A modern geometrikus formák, a letisztult színvilág, valamint a digitális és interaktív megoldások célja, hogy a játékosok modern körülmények között, kellemes környezetben válogathassanak kedvükre a széles játékkínálatból. Az új lottózóban a tájékoztatás és a kiszolgálás megkönnyítése érdekében állópultok várják az ügyfeleket.

Az új üzlet kialakításánál figyelembe vették a vásárlók visszajelzéseit, így nem csak berendezésében, de elrendezésében is olyan teret hoztak létre, ahol játékosaik könnyen megtalálhatnak mindent, amit szeretnének. Az interaktív ügyfélélményt digitális eszközök erősítik, továbbá a sorsjegykínáló eszközöket is modernmegoldások váltják fel. 

Az enteriőr design tervezése mellett a vállalat kiemelt figyelmet fordított az akadálymentességre. A könnyű elérhetőség érdekében az előírtaknál szélesebb, 100 centiméteres közlekedési sáv került kialakításra az értékesítőhelyen.

Térjen be hozzájuk bevásárlóközpontunk -1. szintjén!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!