Furla – új, sportos kollekció

2018-09-12

Furla – új, sportos kollekció

A Furla 2018-19 őszi/téli kollekció a sportos beállítottságról szól. Erő, egyensúly, energia – ezt jelenti a sport.

A vívástól a korcsolyázásig, a boksztól a teniszig, a Furla a legújabb kollekciójához a legfontosabb sportágakból merített ihletet, ötvözve a kényelmet és a kísérletezést, a funkcionalitást és a dinamizmust. Az új darabokat a finom vonalak, elegáns geometrikus alakzatok és az ultramodern anyagok jellemzik: sokoldalú borjúbőr, praktikus részletek és hőszigetelőként is használható anyagok széles körű felhasználása kézzel készített konstrukcióban.

A pántok és a táskarendezők csillogó részletein a sport szórakoztató oldalát is felfedezhetjük. A kollekció színpalettája jól definiálható: a cseresznye piros, fehér és fekete szín mellett, a rózsaszín, lila és kék különböző árnyalatai is megjelennek. A Furla kreatív mintái szövegeket és szimbólumokat rejtenek, melyek gyakran díszítik a táskákat, hogy az igazán egyedire vágyók is megtalálják a leginkább hozzájuk illő kiegészítőt.

A szezon egyik kedvence lehet a Furla Reale táska: nagy és kényelmes, kettéosztott belsővel. Egy lényegében elegáns kézitáska, mely kettős pántjával akár válltáskaként is hordható. Főbb jellegzetessége a nagy perforált Furla logó, mely az első zseben található.

Fedezze fel Ön is a MOM Parkban található Furla üzlet legújabb kollekcióját!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!