Fruccola – frissítő nyári ételek

2018-08-08

Fruccola – frissítő nyári ételek

Az egészséges táplálkozás nem a lemondásról szól, hanem a mértékletességről és a változatosságről, mindamellett, hogy fontos odafigyelni a minőségi tápanyagok bevitelére. Ezt szem előtt tartva a Fruccola arra törekszik, hogy alapanyagait minél több hazai termelőtől szerezze be: a háztáji tojások, a bakonyi bio tejtermékek és bio zöldsaláták, valamint a szezonális zöldségek mind fontos alapját képezik a kínálatnak és egyben a környezettudatos működésnek.

A Fruccola kiemelten figyel arra, hogy kínálatát az idénynek megfelelő ajánlatokkal folyamatosan frissítse és akár a vegán étrendbe illeszkedő fogások is szerepeljenek a menüben. Érdemes nyáron is felfedezni a széles választékot, és megkóstolni a vegán shakshukát, a kacsalevest, a zöld risottót, a kacsa rendangot vagy valamely új, lazacos, cukkinis vagy Serrano sonkás tésztakülönlegességet!

Fedezze fel Ön is a MOM Park Fruccola gasztrokülönlegességeit, amely gyermekbarát környezetben korai reggelik, szendvicsek, saláták, friss dzsúzok, és meleg ételek nemzetközi kínálatával várja fogyasztóit! 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!