2018 ősz – Megannyi újdonság a CINEMApinkben!

2018-10-09

2018 ősz – Megannyi újdonság a CINEMApinkben!

Vigyázat, Johnny English újra lecsap! A közkedvelt és rendkívül szórakoztató kémfilmparódia harmadik része szeptember végén debütált a MOM Parkban, hogy egy garantáltan vidám estét okozzon a nagyérdeműnek. Ez alkalommal bár kedvenc ügynökünk már visszavonult, egy cybertámadás következtében az összes fedett ügynök lelepleződött, így megint szüksége van rá a hazának. Ha egy igazán mulatságos filmre vágyunk, akkor irány a kétbalkezes kém legújabb filmje!

Terence Hill, mindenki kedvence visszatér! A már 79. életévét taposó legenda ez alkalommal egy olasz drámában, a Nevem: Thomas-ban bukkan fel egy motor tetején. A Thomas-t alakító színész nyugalomra vágyva nekivág a spanyol vidéknek Harley motorjával, ám rövidesen találkozik egy bajba jutott lánnyal. Innentől kezdve pedig események áradata változtatja meg mindkettőjük életét.

Egy 16 éves lány nyomtalanul eltűnik. A rendőrség alig halad az ügyben, az édesapa tehetetlennek érzi magát. Azonban rájön, hogy egyetlen egy, számára ismeretlen közegben kezdheti el saját maga is a nyomozást: az interneten! Kézbe veszi hát az ügyet eltűnt lánya laptopján keresztül, és beleveti magát az online világba. Ebben a szupermodern thrillerben igazán különleges és izgalmas lencsén keresztül láthatja az eseményeket a néző: a digitális eszközökön keresztül tisztul a kép a tinédzser eltűnését illetően, miközben egyre jobban belelátunk a szövevényes történetbe. Ha egy hátborzongató és izgalmas filmre vágyna, a Keresés lesz a tökéletes választás!

A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan. Jackson (Bradley Cooper) valaha hires és sikeres volt, az ital és az örök turnézás azonban kiszívta minden erejét. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól, hiszen az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. Judy Garland és Barbra Streisand után Lady Gaga szereplésével újul meg a régi klasszikus, maga Bradley Cooper rendezésében. A Csillag születik már elérhető a MOM Park CINEMApink mozijában is!

Tekintse meg Ön is a legújabb blockbustereket a MOM Park feledhetetlen élményeket kínáló mozitermeiben!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!