MOM Park Stylist

Foglaljon időpontot a MOM Park Stylist ingyenes szolgáltatására, és gazdagítsa ruhatárát szakembereink segítségével! Ismerje meg a legújabb trendeket, és találja meg a személyiségéhez leginkább illő szetteket az év bármely szakaszában!

Mindig érdekelt a divat és a stílus, de leginkább az a része, amelyik adaptálható a mindennapi, való életre. Több mint tízéves divatipari tapasztalattal rendelkezem, melynek során számos fotózáson, forgatáson, szereplésen és közéleti eseményen vettem részt. Az Iparművészeti Egyetem elvégzése után divattervező lettem, és két társammal együtt saját márkát alapítottunk. A USE Unused azóta Magyarország egyik vezető divatmárkája lett: számos nemzetközi megjelenést, díjat és elismerést köszönhetünk neki.

Munkám során sokféle emberrel találkoztam és sokféle tevékenységet végeztem. Vásárlóim bíztak véleményemben, így egyre többször fordult elő, hogy stílustanácsadásban kérték segítségemet. Ezen a területen magabiztosan mozgok, mert a divat mellett az emberekkel való munka is fontos a számomra. Szeretek a vásárlókkal foglalkozni, érdekel a véleményük, és örömmel tölt el, ha elégedetten távozhatnak a nap végén.

A mondás, miszerint nem a ruha teszi az embert, csak részben igaz. Másokról alkotott képünk az első benyomásokra épül, ennek pedig hangsúlyos részét képezi a külső és megjelenés. Ha a külsőnk harmonizál belső világunkkal, akkor magabiztosak és megnyerőek lehetünk bármilyen szituációban.

A MOM Park felkérése, miszerint legyek a ház személyi stylistja örömmel töltött el. Az itt található üzletek nagy része eleganciát és minőséget sugároz, így könnyedén tudok azonosulni a feladattal. Várom olyan nők és férfiak megkeresését, akik szeretnének magabiztosabban mozogni a stílus világában, illetve akik komolyan szeretnének változtatni megjelenésükön, de idő és hozzáértés hiányában segítségre van szükségük ahhoz, hogy ezt elérhessék. 

Célom, hogy a közös vásárlás alkalmával megtanítsam klienseimet a gyakorlati dolgokra: hogyan stylingoljon össze dolgokat, mit és hogyan hangsúlyozzon magán, hogyan keverje a színeket, formákat és mintákat. A cél olyan új ruhadarabok és kiegészítők vásárlása, melyek segítségével felfrissül a megjelenés.

Egy ilyen közös vásárlás nyugodt és vidám hangulatú, egyszersmind eredményes is.

— Füzes Eszter

1. Időpont foglalás

*Kizárólag a szabad időpontokat jelenítjük meg!

2. Személyes adatok

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!