Szilveszterkor is stílusosan!

2018-12-20

Szilveszterkor is stílusosan!

Közeledik az év utolsó estje, amikor mindenki az elmúlt esztendőnek tisztelegve kiöltözik, és ünnepi szettben búcsúztatja 2018 emlékezetes pillanatait, örömmel és megkönnyebbüléssel gondolva vissza minden egyes percre. A MOM Park már felkészült, így mesés ruhadarabokkal, ünnepi darabokkal várja a férfiakat és nőket egyaránt! Tegyük felejthetetlenné az év utolsó napját egy alkalomhoz illő és vagány választással!

A szilveszter remek alkalom arra, hogy mindenki megmutathassa a merészebb oldalát: az év utolsó éjszakáján szinte minden megengedett! Aki nem fél elhagyni a komfortzónáját, az bátran kísérletezhet a flitterekkel gazdagon hímzett ruhákkal, az extravagáns szőrmékkel, a metálfényű bőrökkel vagy épp a hangsúlyos kiegészítőkkel. Csillogtassa meg Ön is stílusérzékét: felejtse el a hétköznapi öltözködés szabályait, és engedjen teret személyiségének!

Ez az este a férfiak számára is tökéletes alkalom arra, hogy megmutathassák remek stílusérzéküket! Az év utolsó estéjén a különleges anyagok és egyedi darabok is előtérbe kerülhetnek: bárhová is legyen hivatalos, ezekben garantáltan hatásos lesz a belépője!

Válassza ki a tökéletes és alkalomhoz illő öltözetet a MOM Park, illetve a Park Magazin segítségével, és tündököljön tova az új évbe!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!