Optimadent mosolytervezés

2013-09-25

Optimadent mosolytervezés

Világszínvonalú fogászati ellátás a MOM Park Egészségcentrumban

A MOM Parkban szeptemberben megnyílt Optimadent Fogászati és Implantológiai Központ az angolszász országokban jellemző szolgáltatási színvonalat képviseli. Minden rendelőjükre tökéletesen egységes minőség és szaktudás, szigorú szakmai protokoll, az orvosok szoros csapatmunkája jellemző.
A klinika orvosai maximálisan partnerként kezelik a pácienseket, az empatikus hozzállás alakövetelmény munkájuk során. Nem csak a fogakra, nem csupán a problémára, hanem az egész emberre figyelmet fordítanak, s a konzultáció során fontosnak tartják megismerni a páciens motivációit.
Kizárólag a legkorszerűbb anyagokat és technológiákat alkalmazzák, teljes körű garanciával. Lézeres kezelés, fúrás nélküli gyermekfogászat, allergiamentes bio-anyagok, ózonterápia, mosolytervezés – sorolhatnánk még a szolgáltatásokat, melyek lehetővé teszik, hogy az Optimadent orvosai kompromisszum mentesen a legmegfelelőbb kezelést választhassák ki pácienseik számára.

Szakterületek: fogbeültetés, szájsebészet, gyökérkezelés, fogszabályozás, dentálhigiénia, rendelői fogfehérítés, esztétikai fogászat, családi- és gyermekfogászat, röntgendiagnosztika.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!