Megérkezett az Adrienne Feller a MOM Parkba!

2016-12-02

Megérkezett az Adrienne Feller a MOM Parkba!

Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz. Ennek szellemében jöttek létre az Adrienne Feller prémium natúrkozmetikumok.

A márkát közel 10 éve Feller Adrienne hozta létre azzal a hittel, hogy csak a legnemesebb, színtiszta, növényi hatóanyagokat használhatjuk a bőr szépítésére. Az Adrienne Feller kozmetikumok egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. A termékekben hazai gyógynövényeket, növényi extraktumokat, prémium minőségű olajokat, illóolajokat és virágesszenciákat használnak. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült, kiemelkedő hatóanyag-tartalmú kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez sem fogható éteri minőséggel is.

A prémium kozmetikumok csak és kizárólag bio és natúr alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket, mesterséges illatokat, szintetikus anyagokat és kőolajszármazékot.

December 1-től a MOM Park -1. szintjén is megtalálja az Adrienne Feller kozmetikumokat, szakértő tanácsadóik segítségével pedig Ön is könnyen kiválaszthatja a bőrtípusának megfelelőt!

Adrienne Feller márkabolt 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!