Induljon az ünnepi készülődés a MOM Parkkal!

2018-11-19

Induljon az ünnepi készülődés a MOM Parkkal!

A karácsonyi időszak az izgalmakkal teli készülődésről, az ünnepi hangulat megteremtéséről, a közös családi programokról, a hagyományokról és a gondoskodásról szól. A MOM Park idén is meglepetésekkel és egy kis inspirációval segíti vásárlóit, hogy megkönnyítse a tökéletes ajándék kiválasztását kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ajándékajánlónk segítő kezet nyújt, hogy zavartalanul készülhessen az ünnepekre és mosolyt csalhasson szerettei arcára. Szemezgessen ötleteink közül és inspirálódjon a MOM Parkkal!

Tőlem, Neked

A család férfi tagjainak gyakran nehéz ajándékot találni, azonban egy praktikus használati tárgy szinte minden esetben telitalálat lehet. Idén karácsonyra kitűnő választás lehet egy okosóra, amelyből üzleteink széles termékpalettáján mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, hogy ideális társa lehessen a mindennapi rohanásban vagy akár a sportolásban is.

A hölgyeknek egy limitált kiadású sminkkészlettel kedveskedhetünk, hiszen ki ne örülne egy olyan palettának, amelynek színárnyalatai tökéletesen passzolhatnak bármely alkalomhoz.

Az idősebb, futballt kedvelő generációnak jó ajándéknak ígérkezik egy nagyszerű könyv a legsikeresebb magyar labdarúgó válogatottról: Az aranycsapat története. David Bailey regénye visszarepítve nagypapánkat a múltba, nosztalgiázásra ad lehetőséget és teljes betekintést nyújt a válogatott történetébe.

A fiatal felfedezőknek egy drónt ajánlunk, amellyel garantáltan kimozdíthatjuk a szabadba a gyermekeket. A család legkisebbjeinek pedig örömet szerezhetünk akár egy plüssfigurával, hogy mindig legyen egy pihe-puha társuk a játékhoz vagy az alváshoz.

A karácsony azonban nem csak az ajándékozásról szól, az ünnepek közeledtével az otthonunkat díszbe öltöztethetjük és meghitté varázsolhatjuk kedvenc helyiségeinket a MOM Park üzleteinek exkluzív lakberendezési kiegészítőivel.

Ehhez készítettünk Önnek egy útmutatót a karácsonyi Park Magazinunk formájában, mely további inspiratív ötleteket tartalmaz, hogy még tökéletesebbé varázsolhassa az ünnepeket! A szeretettel összeállított magazint rengeteg hasznos tippel és ajánlattal töltöttük meg, többek között ihletet nyerhet ajándékválasztáshoz, karácsonyi dekorációhoz és az ínycsiklandozó ünnepi menühöz is. Sőt, családi program ötleteket is felsorakoztatunk, hogy minél több minőségi időt tölthessen az Ön számára legfontosabbakkal!

Ne feledje, nagy szeretettel várjuk az ünnepek alatt is, teljesen megújult enteriőrrel, új márkákkal, még szélesebb kínálattal és a legfrissebb trendekkel! Jól tudjuk, hogy a tökéletes darabok kiválasztásához idő kell, ezért most az adventi időszakban, minden vasárnap hosszabbított nyitvatartással várjuk vásárlóinkat, így 18:00 helyett 20:00-ig tartanak nyitva üzleteink!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!