CINEMApink – Élmények a rossz időre

2018-11-28

CINEMApink – Élmények a rossz időre

Négy nő, akikben nincs semmi közös – pusztán egy dolog: az adósság, ami halott férjeik alvilági tevékenysége után maradt. Napjaink Chicagójában, egy zaklatott korban az özvegyek maguk kívánják alakítani sorsukat; együtt igyekeznek változtatni szorult helyzetükön és biztosítani jövőjüket, szembeszállva néhai férjeik ellenségeivel. Az Oscar-díjas Steve McQueen (12 év rabszolgaság) rendezésében és a Holtodiglan szerzője, Gillian Flynn forgatókönyvéből készült, bűnnel, szenvedéllyel és korrupcióval átitatott film tökéletes szórakozást nyújt az akciódús drámák szerelmeseinek! A Nyughatatlan özvegyek november 22-től a CINEMApinkben!

Éva (Balsai Móni) zseniális rendőr, azonban már rég nem nyomoz. Magánéleti problémái, a magány és félelem emészti, kamaszodó és problémás lányával nem találja a közös hangot, így egyszerűen már képtelen részt venni a rendőrség munkájában. Hiába ő az egyetlen, akinek feltűnik, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság között összefüggés rejlik. Nemsokára azonban új tiszt kerül a központba, aki mindent megváltoztat Éva életében. Péter (Schmied Zoltán) és ő együtt erednek a felderítetlen esetek nyomába. Egyre jobban belekeverednek egy szövevényes, félelmetes bűntény-sorozatba, melynek gyökerei messzire nyúlnak. Az X—A rendszerből törölve november 1-től megtekinthető a MOM Park CINEMApinkben!

Lisbeth Salander (Claire Foy) nem változott. A múltja nyomasztja, magányos, embergyűlölő és zseniális hacker. Úgy alakul, hogy ismét találkozik a bukott sztárújságíróval, Mikael Blomkvisttal, és ismét kénytelenek elviselni egymást: egy új ügyön dolgoznak együtt. Lisbeth ezúttal egy autista kisfiún próbál segíteni, és így keveredik bele élete legveszélyesebb ügyébe – amelynek szálai az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséghez, és a svéd arisztokrácia titkolt bűneihez vezetnek. A Tetovált lány visszatér, a híres filmsorozat új része, az Ami nem öl meg 8-tól megtekinthető a MOM Park CINEMApinkben!

Clarának csupán egy kulcsra van szüksége. Egy kulcsra, aminek nincs párja, mert ez nyitja a dobozt, ami felbecsülhetetlen ajándékot rejt néhai édesanyjától. A keresztapja éves ünnepi bálján a kislány egy aranyfonálhoz jut, ami elvezeti őt az áhított kulcshoz – aminek rögvest nyoma is vész egy különös, rejtelmes párhuzamos világban. Odaát Clara találkozik egy Philip nevű katonával, egy sereg egérrel és három birodalom kormányzóival. Clarának és Philipnek az ominózus negyedik birodalom területére kell merészkedniük, amit egy zsarnok irányít, hogy visszaszerezzék a kulcsot és visszaállítsák a harmóniát e bizonytalan világban. A diótörő és a négy birodalom november 22-től látható a MOM Park CINEMApinkben!

Bízza magát a MOM Park CINEMApink kínálatára és tekintse meg legígéretesebb újdonságainkat!

 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!