CINEMApink – Ajánlatok az ünnepekre!

2018-12-05

CINEMApink – Ajánlatok az ünnepekre!

A 2017-ben nagy sikerrel bemutatott első rész után kerül a mozikba Berg Judit József Attila-díjas író meseregényének egészestés folytatása a Nádtenger őszi és téli életéről, a Lengemesék 2. Ősszel a Nádtengeren a költöző madarakat búcsúztatják. Az Afrika felé tartó fecskeraj szállást kér éjszakára, ám a csapatból az egyik fiatal fecske megbetegszik. Vilkó meg akarja gyógyítani, és ebben az sem tartja vissza, hogy a Nádtengeren nincs olyan gyógyszer, ami erőt tudna önteni a legyengült kismadárba. A Nádtenger lakóit a szomszédos tónál túlságosan elszaporodó patkányok is veszélyeztetik, így a lengéknek össze kell fogniuk a környék lakóival, sokak mellett még ellenségeikkel, a harácsokkal is. A magyar mesefilm december 6-tól várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!

A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók, aki utálja a társaságot. Magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társa hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját. A vicces történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről december 6-tól melengeti a CINEMApink látogatóinak szívét.

A heti újdonságokon kívül még további izgalmas filmekkel várja látogatóit a CINEMApink a MOM Parkban, így ha még nem volt alkalma megnézni, úgy melegen ajánljuk a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című filmet, mely Harry Potter varázsvilágában játszódik az 1920-as években, ahol Göthe Salmander (Eddie Redmayne) a varázslények és különleges állatok kétballábas rajongója újabb kalandba sodródik. A diótörő és a négy birodalom pedig izgalmas útra készteti Clarát egy különös világba, ahol a legnagyobb ferfordulás közepette próbál harmóniát teremteni, és megtalálni valamit aminek nyoma veszett.

Látogasson el a MOM Park CINEMApinkbe, és kalandozzon varázslatos világokba a legújabb filmjeinkkel!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!